Ispovijest#4703

Svekrva me jebe u zdrav mozak.. Ne znam vise kako da joj udovoljim, samo nesto prohtjeva. Da ne volim njeno sina, uzela bih kalašnjikov i u glavu joj ciljala. Ne mogu vise da trpiiim!!!!

Komentari:

Anonimus

Neobraćaj pažnju na nju i budi hladnokrva i nereaguj ni na provokacije znam da je to teško ali naviknućeš,i kod mene je isti slučaj iako imam svoj život i svoju kuću,ali već 5 godina smo u braku nisam rodila i ona to suprugu vazda priča koja se gdje žena porodila i koja je trudna (iako zna da je i on imao problema sa plodnosti ali to normalno ona svaljuje na mene) i tako,a negleda na to sto sam fak.obrazovana ,zaposlena postigli smo nas dvoje za ove godine sve od kuce auta i svega svi me komsije cijene kao i ja njih ,a ona je seljanka u duši njoj je najbitnije da dodje djevojka uda se i kroz 9 mjeseci porodi a dali će dijete imati sutra dovoljno i pelena da mu redovno promijene a da negovorim o bilo cemu drugom seljacima je nebitno.Ali pametno samo postupaj sa svima fino i komsijama(i negledaj ne neke koji svekrvi slijepo vjeruju)postepeno ces ti procvati u očima svih a ona opadati i biti podla i zavidna tako vec za moju govore i čujem svasta loše o njoj njenom zivotu njenim postupcima prema njenoj svekrvi, zaovama jer ljudi pamte sve sto je bilo i normalno da pričaju,a ja nikom ništa negovorim za nju njen jezik sve govori.

Prije 3 godinaa

Anonimus

Kazes fino dragom muzu da to vise tako ne moze . Ukoliko on tu nista ne uradi vjeruj mi da ma koliko da ga sad " volis" ima da ti ohladi i bude na istom nivou k'o draga mu majkica . U najboljem slucaju moze na suptilan nacin da pomogne da situacija bude i mirnija i pristojnija , i da se slazete koliko god je moguce .

Prije 3 godinaa

Anonimus

Stresi je jednom pošteno,jasno pokaži da ne dozvoljavaš to više,šuti radi svoj posao,ne obraćaj pažnju,ali svaki puta kad započne vrati joj duplo,sve vraćaj odma,vjeruj mi da će prestat i da će ti biti lakše..skužila je da joj dozvoljavaš da se bojiš,otresi je što prije to bolje,da je mati nema pravo da te muči,tvoj stav je kriv za takvo njeno ponašanje poštuj sebe dovoljno da ne dozvoliš drugima da te povređuju i ponižavaju jer na to nema niko pravo,ni tvoj muž,a kamoli svekrvetina,najbolje i ne živjeti blizu njih kad od hiljadu samo jedna da valja.

Prije 3 godinaa

Anonimus

Puuuucaaaaaj :D

Prije 3 godinaa

Anonimus

Tako sve one naplate to sto imaju dobre sinove. Ne možeš im ništa sve dok je tako.

Prije 3 godinaa

Ostavi komentar
4+5 =
Početna Najnovije Najpopularnije Ostavi ispovijest
Sortiraj po broju Odobravanja Osuda Komentara
Pratite nas na Facebook-u!